Готов ли си да въздействаш? Искаш ли да правиш нещо значимо? Искаш ли да имаш солидна поддържаща система зад гърба си? В Експириън разчитаме на това. Защото с вече постигнатите успехи гледаме смело към бъдещето.

А в теб виждаме нашето бъдеще.

Сега е моментът да кандидатстваш в Експириън. Сега търсим да присъединим към нашия екип хора на вълнуващи и привлекателни роли в различните ни бизнес области. В Експириън съчетаваме уменията за взимане на решения с  обширни познания в областта на бази данни, за да предоставим необходимата информация на своите клиенти и потребители в различни сектори  навсякъде по света. Оформени от индивидуалните различия, опит, култура и идеи, уникалните гледни точки на всеки от нашите 17 000 служители в целия свят, се комбинират и хармонизират за създаването на успешни иновативни решения. Тази формула е изключително успешна, и дава на бизнеса ни перспективи. За да поддържаме постигнатото, търсим още изключителни личности, които да се присъединят към нашия екип – хора със способности и идеи, които да станат част от бъдещето ни.

В България за нас работят близо 450 човека. Всяка нова позиция и нова възможност е различна. Ако притежаваш амбицията и ентусиазма да постигаш успехи в организация, развиваща се от постоянно излизащите нови технологии, идеи и решения, сега е твоят шанс да се присъединиш към нас.

 

 

 

 

Нашият бизнес

Лидери сме в събирането на информация и трансформирането ѝ в решения, които подпомагат различните отрасли, тласкат компаниите  да се развиват и подобряват живота на милиони потребители в целия свят. Огромното богатство и разнообразие на познанията ни са наш ключов актив.

Нашата култура

Насърчаваме служителите си да мислят самостоятелно, независимо от ролята им в бизнеса. Именно този подход е в основата на успеха на Експириън.

Нашите възможности

От „Анализи“ до „Обслужване на клиенти“, бизнес областите, които покриваме, са много и разнообразни. А с офиси из целия свят, твоята кариера в Експириън може да се окаже по-близо отколкото очакваш.

Стажове в Експириън

Информация за текущите стажове в Experian

Стажове

Search jobs

Намери идеалната позиция за теб и започни кариерата си в Експириън.

Search jobs

Кликни по-долу за линк към глобалните ни кариерни страници, за да видим позиции и в други държави

Global jobs