Нашата култура

Предоставяме на служителите ни свободата да контролират и реализират собствената си кариера, а в замяна на това свободата на мисълтта им помага на бизнеса ни да просперира. Присъедини се към глобален екип от над 17 000 души, които вече знаят как да подпомагат предприятията и общностите чрез силата на знанието и информацията.

Какво ни отличава от останалите – Сърцето на Експириън

Всички ние се определяме от уникалните ни истории, умения и таланти. Именно благодарение на колективната ни интелигентност и страст постигаме големи успехи. А за да разбереш какво ни кара да работим така добре, трябва да се вгледаш в това, което наричаме Сърцето на Експириън. С това понятие описваме нашата култура и отбелязваме, почитаме и ознаменуваме нещата, които ни отличават като работодател. Вярваме, че тази концепция може да се обобщи с три ключови думи, които описват основните ни характеристики: Свързваме се, Защитаваме и Създаваме.

Свързваме се

Работим заедно, за да предложим нещо различно на клиентите ни, като им помагаме да осъществят контакт с техните клиенти и да планират финансовото им бъдеще. Осъществяваме контакт между хората в Експириън, а също и с общностите, към които принадлежим.

Защитаваме

Като се грижим за данните и информацията, и същевременно защитаваме поверителността и интересите на нашите клиенти, предоставяме доверие и сигурност. Защитаваме клиентите си срещу измами и кражба на самоличността, и гарантираме бъдещето на общностите, с които работим, като споделяме експертния си опит.

Създаваме

Вярваме, че всеки притежава способността да допринесе с нещо ново и вълнуващо, независимо каква роля заема в компанията ни. Фокусираме се върху определянето и усъвършенстването на уникални начини за трансформиране на информацията в знания за нуждите на клиентите и потребителите ни.

Тези три думи лежат в сърцевината на всичко, което искаме да постигнем. Те ни помагат да работим заедно и да се развиваме всеки ден. Стремим се да се превърнем в една от най-добрите компании, в която човек може да работи, като осигуряваме усещане за цел у всеки служител. Глобалната ни програма за признание гарантира, че заслужилите служители се възнаграждават за усилията си. А принципите за развитие на таланта, които прилагаме, насочват взаимодействията ни с ясно дефиниран процес за управление на резултатите. И не на последно място, стандартите за хора и лидерство очертават очакванията ни към хората в бизнеса.

Сърцето на Експириън

Научи повече за културата, залегнала в Сърцето на Експириън.

Втора година Сърцето на Експириън

Научи повече за втората година от програмата “Сърцето на Експириън“.

Search jobs

Намери идеалната позиция за теб и започни кариерата си в Експириън.

Search jobs

Кликни по-долу за линк към глобалните ни кариерни страници, за да видим позиции и в други държави

Global jobs

Join our conversation

Последвай ни в социалните медии, за да получаваш актуални новини относно Експириън, а също така и информация за новите възможности при нас.