EXPERIAN ПРЕС ЦЕНТЪР

НОВИНИ & ПРЕС ИНФОРМАЦИЯ

Еxperian България с приз за Инвеститор на годината в ИТ сектора

05.02.2014

Еxperian, глобален лидер в предоставянето на информация, аналитични решения и маркетинг услуги на финансови организации и потребители, обяви, че е наградена за направените инвестиции у нас през 2013 в престижната класация на Българската агенция за инвестиции (БАИ) «Инвеститор на годината 2013.

За осми пореден път БАИ отличи най-значимите инвестиционни проекти на 5 февруари в хотел Шератон. На традиционната церемония в присъствието на министър-председателя на Република България - Пламен Орешарски, министри, заместник-министри и Карлос Бронзато - главен изпълнителен директор на Световната асоциация на агенциите за инвестиции, бяха връчени награди в седем сектора – информационни технологии, машиностроене, транспорт и логистика, хранително вкусова промишленост, туризъм, електротехника и електроника и химическа промишленост.

Еxperian България взе един от призовете за Инвеститор на годината в ИТ сектора за 2013. Плакетът бе връчен от Георги Тодоров, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Мая Миланова, Оперативен мениджър на Еxperian България.

Вижте снимки от Церемонията: https://www.facebook.com/pages/Experian-Bulgaria/222495487806049

  • © Experian 2019. Всички права запазени.
[an error occurred while processing this directive]