За Experian

Предоставяме интелигентни решения!

За Experian

Experian e глобален лидер в предоставянето на информация и аналитични решения. В компанията работят над 17,800 служители в 45 държави. Всички ние вярваме, че чрез силата на данните можем да градим едно по-добро утре.

Experian помага на компаниите да създадат, развият и управляват отношенията със своите клиенти, за да направят търговската си дейност по-печеливша. Experian осигурява по-добро финансово здраве и по-големи възможности на потребителите, като им помага да разбират, управляват и защитават личните си данни.

 

Нашата роля

Ние трансформираме огромното количество от информация и данни налични днес, за да помогнем нуждите на нашите клиенти. Събираме, анализираме, комбинираме, обработваме данните и предоставяме интелигентни решения.

Бизнес дейности

Нашият опит се крие в уменията, които сме разработили, за да разглеждаме информацията по нови начини и да я прилагаме към всеки аспект на взаимоотношенията с клиентите. Работейки в множество страни, ние непрекъснато подкрепяме и обслужваме милиони клиенти в цял свят, споделяйки най-добрите практики, технологии и иновации.

Нашата култура

Нашата култура, която ние наричаме „The Experian Way“ e изградена на базата на 5 основни ценности:  

  • Удовлетворяване на клиенти
  • Иновация за растеж 
  • Сътрудничество за постигане на резултати
  • Защитаване на нашето бъдеще 
  • Взаимно уважение
 

За Experian България

Офисът в България е основан през 2004 г. В него работят над 1000 професионалисти в четири основни направления – Анализи, Разработване на софтуерни продукти, Финанси и Обслужване на клиенти. 

Product Development

Продуктови разработки

В България е най-мащабното звено на Experian за разработка на софтуер.

В него ние разработваме платформи, които обединяват големи обеми от данни с аналитични модули. Част от нашите софтуерни решения са фокусирани върху превенция от измами и автоматизирано вземане на решения. За успеха на нашите продукти, изключително важни са непрекъсната доставка на софтуерните ни решения и автоматизацията.

Product development

Аналитични услуги

В офиса на Experian в София се намира над 20% от аналитичния капацитет на компанията. 

С нашите аналитични услуги помагаме на организациите да управляват по-добре риска и възвръщаемостта от търговските и финансови решения. Ние предлагаме консултантски услуги, анализи, обучения, разработване на скоркарти, Базел 2 модели, софтуери за обработка на молби за кредит, предпазване от измами и управление на просрочените вземания.

Finance

Финанси

Финансовият център на Experian в София е един от най-бързо развиващите се екипи. Тук работят професионалисти от различни сфери: финансови анализи и счетоводство, събиране и управление на дългове, обслужване и фактуриране, както и управление и контрол на договори. Центърът предлага изключително богата палитра от роли, покриващи целия спектър на професионалното развитие. 

Подпомагаме бизнес дейностите, обслужващи нашите клиенти в регионите UK&I и EMEA, като нестихващият ни стремеж към стандартизация и оптимизация значително допринася в постигането на амбициозните ни планове.   

Clients

Обслужване на клиенти

В България са съсредоточени екипи, които обслужват клиентски системи по целия свят. Наши клиетни са глобални лидери в сферата на финансовите услиги, телекомуникациите, комуналните услуги, автомобилната индустрия и други.

Ние работим в тясно сътрудничествно, за да сме сигурни, че решенията, които предоставяме на клентите ни, посрещат в максимална степен техните нужди и създават нови възможности за бизнеса им. 

Научи повече за нашата култура