Кариера в Experian България

Разгледай нашите кариерни възможности

Нашата култура

Готов ли си да оставиш следа? Искаш ли да се занимаваш със значими проекти? Искаш ли да бъдеш сред колеги-професионалисти, които са готови да ти помогнат във всеки момент? Това сме ние в Experian! 

Смело гледаме към бъдещето и заедно градим едно по-добро утре. Виждаме бъдещето в теб!Нашата сила са хората – нашите таланти, са в основата на това Experian да бъде лидер на пазара.

Нашият екип

Нашите колеги имат разнообразен набор от знания и умения. Всеки един от тях има своята уникалност, базирана на опит, култура и идеи. Ние подкрепяме многообразието и приобщаването на работното място като важен аспект за нашия бизнес. 

В Experian използваме различията си не само, за да стимулираме иновации и висока ефективност, но и да изградим приобщаваща култура, където всеки се чувства ценен и е в състояние да се развива както в личен, така и в професионален план.

Екипният успех започва с усилията на отделните хора. Историята на Experian започва с теб!

Присъедини се към нас

Flex-Work Програма

Формализирана програма за организиране на гъвкаво работното време с цел балансиране на отговорностите между работата и личния живот.

Социална Отговорност

Като част от корпоративната социална отговорност, компанията предоставя на служителите си 3 работни дни годишно за доброволческа дейност на тема, която те намират близка до тях. КСО комитетът предлага разнообразие от програми, в които служителите могат да се включат.

Спортни Активности

Нашият спортен комитет се състои изцяло от служители, които доброволно участват и организират спортни дейности и различни тиймбилдинг събития за екипа на Experian в София. Като колектив не само работим усилено заедно, но и успяваме да бъдем сплотени.

Приобщаване

Стремим се да бъдем една от най-добрите компании в света, където многообразието, равноправието и приобщаването са неизменна част от нашата култура. Наша цел е всеки случител да се чувства подкрепен и подпомогнат да бъде себе си, да расте и да успява.

Нашето предложение

Като компания, една от целите на Experian е да се увери, че нашите професионалисти успяват да постигат своите кариерни стремежи. Ние ги подкрепяме да развиват своите таланти, предизвикваме ги да надминат себе си и им помагаме да открият нови възможности. Екипната работа, иновациите и сътрудничеството са в сърцето на Experian.

Нашите отличия

Придобивки

Кариерни пътеки

Разработени кариерни пътеки за професионално развитие, както вертикално така и хоризонтално в структурата на компанията.

Вътрешна мобилност

Вътрешната кариерна мобилност в компанията дава достъп до набор от краткосрочни възможности за развитие, като Job Shadowing, Knowledge Transfer, Job Rotation. Както и прогрмата за Вътрешна Кариерна Насока, която подпомага служителите ни да разгърнат потенциала си в Experian.

Програми за обучение

Структурирани обучителни програми за развитие, съобразени с индивидуалните кариерните стремежи и установените ни кариерни пътища.

Неограничени курсове

Нашата богата платформа за електронно обучение предлага курсове насочени към развитието на бизнес уменията и техническите компетенции на нашите служители. Experian България предоставя достъп и до Менторска програма, в която изявени професионалисти споделят опит и наставляват колеги от цял свят.