Политика за защита на личните данни

Effective date: 22 May 2018

Ние се отнасяме отговорно към защита на вашите лични данни. Тази Политика обяснява каква лична информация събираме за вас, когато използвате бизнес страниците на нашия уебсайт и как я използваме.

Препоръчваме ви да прочетете внимателно тази политика. За ваше улеснение сме я разделили на няколко раздела. Ако искате да научите повече за тези раздели, просто кликнете върху връзката ‘НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ’ в края на всяко резюме.

Тази Политика за защита на личните данни описва как се обработват личните ви данни предоставени чрез настоящия уебсайт и предоставя информация за нашите маркетингови комуникации. Ние обработваме лични данни и чрез продуктите и услугите, които предлагаме на нашите клиенти, повече информация за нашите продукти и услуги можете да намерите на нашия уебсайт.

Важно е да прочетете тази информация във връзка със защита на вашите лични данни, както и всяко друго известие за защита или обработка, което можем да изпратим при конкретни случаи, когато събираме или обработваме лични данни за Вас, за да сте напълно наясно как и защо използваме Вашите данни. Този политика за поверителност на личните данни допълва другите известия във връзка с това и не е предназначена да ги замени..

ВРЪЗКИ С ТРЕТИ СТРАНИ

Този сайт включва връзки към сайтове, приставки и приложения на трети страни. Кликването върху тези връзки или активирането на тези връзки може да позволи на трети страни да събират или споделят данни за вас. Ние не контролираме тези сайтове на трети страни и не носим отговорност за техните политики за защита на личните данни. Когато напускате нашия сайт, Ви препоръчваме да прочетете съобщението за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате.

Когато използваме ‘Experian’ в тази Политика за защита на личните данни, имаме предвид EКСПИРИЪН БЪЛГАРИЯ ЕАД, дружество, учредено и съществуващо съгласно законите на България, вписано в Търговския регистър с ЕИК 131287026, със седалище и адрес на управление град София 1784, бул. Цариградско шосе 115Г, Офис сграда „Мегапарк”, ет. 10/11.

Experian е част от група дружества, чиято компания майка е листвана на Лондонската фондова борса (EXPN) като Experian plc. Групата дружества на Experian е с корпоративен централен офис в Дъблин, Ирландия и оперативни централни офиси в Коста Меса, Калифорния и Нотингам, Великобритания. Можете да научите повече за групата Experian на нашия уебсайт на www.experianplc.com.

Experian отговаря за обработката на лични данни, които ни предоставяте на уебсайта www.experian.bg

В случай че имате въпроси във връзка с настоящата Политика за защита на личните данни, можете да се свържете с нас на адрес dpo.cee@experian.com.

Последната актуализация на тази версия е през март 2019 г.