Представи си своето бъдеще.

Преоткрий кариерното си развитие при нас

Отворени позиции

Кариери в Experian

Готов ли си да оставиш следа? Искаш ли да се занимаваш със значими проекти? Искаш ли да имаш солидна подкрепа от колеги-професионалисти, които са готови да ти помогнат във всеки момент? Това сме ние в Experian. Ние смело гледаме към бъдещето и заедно градим едно по-добро утре.

А в теб виждаме бъдещето.

Нашата сила са хората – екипите от таланти, които са в основата на това Experian да бъде лидер на пазара.

Сега е моментът да станеш част от Experian. Ние търсим хора, които имат желание да развиват уменията си, партнират ефективно с клиентите и колегите си, както и осъзнават отговорността, която имат към развитието на нашата дейност и изграждането на бъдещето на Experian.

В Experian съчетаваме умения за взимане на решения с разнообразните познания на колегите ни в различни области, за да бъдем максимално полезни на своите клиенти и потребители. Всеки един от нашите 17 000 служители в цял свят има своя уникална гледна точка, базирана на опит, култура и идеи. Ние инвестираме в тях и в технологиите, за да създадем успешни иновативни решения.

Тази формула дава изключителни резултати и разкрива множество перспективи за бизнеса ни. Не случайно през 2019 г. Forbes ни обяви за една от Най-иновативните компании в света за пета поредна година.

В офиса ни в София работят над 1050 човека в четири основни направления – разработване на продукти, анализи, финанси и обслужване на клиенти. Всяка нова позиция е различна и предлага много възможности за кариерен път. Бързите темпиве, с които се развиваме през последните пет години, както и амбициите ни за бъдещ растеж, дават предимството да бъдеш част от една динамична среда с много възможности.

Ако си ентусиазиран и мотивиран да използваш опита и знанията си и искаш да натрупаш нови, сега е твоят шанс да станеш част от екипа ни!

Нашият бизнес

Лидери сме в събирането на информация и трансформирането ѝ в решения, които подкрепят различните сектори, подпомагат компаниите да се развиват и подобряват живота на милиони потребители в целия свят. Разнообразните софтуерни продукти, нашата експертиза и инвестирането в технологии са това, което ни прави различни.

Нашата култура

Нашата култура, която ние наричаме „The Experian Way“ e изградена на базата на 5 основни ценности:
- Удовлетворяване на клиенти
- Иновация за растеж
- Сътрудничество за постигане на резултати
- Защитаване на нашето бъдеще
- Взаимно уважение

Нашите възможности

В офиса ни в София се фокусираме върху 4 основни области за развитие – разработване на продукти, анализи, финанси и обслужване на клиенти. Нашите 17 хиляди служителя в 37 страни по света вярват, че възможностите за теб и за света продължават да растат.

Бъди винаги информиран

Следвай ни в социалните медии, за да получаваш актуални новини за Experian, а също така и информация за новите възможности при нас.

Отворени позиции

Намери идеалната позиция за теб и започни кариерата си в Experian.

Можеш да провериш глобалните ни кариерни възможности, за да видиш свободни позиции и в други държави.

Coциални придобивки

Запознай се с пакета ни от социални придобивки, който има за цел  да подобри качеството на живот на нашите служители.