Представи си своето бъдеще.

Преоткрий кариерното си развитие при нас

Отворени позиции

Готов ли си да оставиш следа? Искаш ли да се занимаваш със значими проекти? Искаш ли да имаш солидна подкрепа от колеги-професионалисти, които са готови да ти помогнат във всеки момент? Това сме ние в Experian. Ние смело гледаме към бъдещето и заедно градим едно по-добро утре.

А в теб виждаме бъдещето.

Нашата сила са хората – екипите от таланти, които са в основата на това Experian да бъде лидер на пазара.

Сега е моментът да станеш част от Experian. Ние търсим хора, които имат желание да развиват уменията си, партнират ефективно с клиентите и колегите си, както и осъзнават отговорността, която имат към развитието на нашата дейност и изграждането на бъдещето на Experian.

В Experian съчетаваме умения за взимане на решения с разнообразните познания на колегите ни в различни области, за да бъдем максимално полезни на своите клиенти и потребители. Всеки един от нашите 17 000 служители в цял свят има своя уникална гледна точка, базирана на опит, култура и идеи. Ние инвестираме в тях и в технологиите, за да създадем успешни иновативни решения.

Тази формула дава изключителни резултати и разкрива множество перспективи за бизнеса ни. Не случайно през 2019 г. Forbes ни обяви за една от Най-иновативните компании в света за пета поредна година.

В офиса ни в София работят над 1050 човека в четири основни направления – разработване на продукти, анализи, финанси и обслужване на клиенти. Всяка нова позиция е различна и предлага много възможности за кариерен път. Бързите темпиве, с които се развиваме през последните пет години, както и амбициите ни за бъдещ растеж, дават предимството да бъдеш част от една динамична среда с много възможности.

Ако си ентусиазиран и мотивиран да използваш опита и знанията си и искаш да натрупаш нови, сега е твоят шанс да станеш част от екипа ни!

Нашият бизнес

Лидери сме в събирането на информация и трансформирането ѝ в решения, които подкрепят различните сектори, подпомагат компаниите да се развиват и подобряват живота на милиони потребители в целия свят. Разнообразните софтуерни продукти, нашата експертиза и инвестирането в технологии са това, което ни прави различни.

Нашата култура

Нашата култура, която ние наричаме „The Experian Way“ e изградена на базата на 5 основни ценности:
- Удовлетворяване на клиенти
- Иновация за растеж
- Сътрудничество за постигане на резултати
- Защитаване на нашето бъдеще
- Взаимно уважение

Нашите възможности

В офиса ни в София се фокусираме върху 4 основни области за развитие – разработване на продукти, анализи, финанси и обслужване на клиенти. Нашите 17 хиляди служителя в 37 страни по света вярват, че възможностите за теб и за света продължават да растат.

Бъди винаги информиран

Следвай ни в социалните медии, за да получаваш актуални новини за Experian, а също така и информация за новите възможности при нас.

Отворени позиции

Намери идеалната позиция за теб и започни кариерата си в Experian.

Можеш да провериш глобалните ни кариерни възможности, за да видиш свободни позиции и в други държави.

Coциални придобивки

Запознай се с пакета ни от социални придобивки, който има за цел  да подобри качеството на живот на нашите служители.