Виждаме възможностите в теб

Как стигнахме до тук

За да разбереш нашата история, трябва да погледнеш отвъд организацията, известна като „Експириън“ днес. Към времената, когато дружествата, от които произхождаме, са набирали инерция в бизнес, за който са били нужни десетилетия, за да бъде овладян. И както понякога се случва - от най-невероятните връзки се раждат истински шампиони.

Историята на Експириън може да бъде проследена чак до 1900 г. през три континента до три основни организации. През последващия век, редица събития, сливания, разделяния и трансформации позиционират по уникален начин комбинацията от водещата компания за информационни услуги в Европа - CCN, най-голямото кредитно бюро в САЩ - TRW и първата кредитна агенция в Бразилия - Serasa, така че да се образува Експириън – водещата компания за информационни услуги в света.

"Експириън е невероятна история за успеха на бизнес, изграден върху иновации, глобална инициатива и най-вече усилията и работата на изключителни личности."

– Сър Джон Пийс

Днес Експириън е глобален лидер в доставянето на информация, на аналитични и маркетингови услуги за нуждите на организации и клиенти, в помощ на управлението на риска и възнагражденията, и в ежедневните търговски и финансови решения. Експириън оперира в глобален мащаб, с офиси в 44 държави. Трябват ни хора, които притежават увереността да работят в различни бизнес сектори, географски региони и културни специфики. Предизвикателствата въодушевяват, а разположените из цял свят офиси ще ти покажат вълнуващи различия в местната култура и методи на работа. Ела в Експириън и ще се запознаеш с цял свят от възможности.

История във времето

История във времето

Вижте пълната история как стигнахме до тук

Search jobs

Намери идеалната позиция за теб и започни кариерата си в Експириън

Кликни по-долу за линк към глобалните ни кариерни страници, за да видим позиции и в други държави