Виждаме таланта в теб

Нашите възможности

От управление на кредитния риск и предотвратяване на измамите до защита на местните общности срещу пожари, работата, която вършим е точно толкова разнообразна, колкото и позициите, които предлагаме. Виж списъка по-долу, за да прецениш къде са силните ти страни и в коя роля би бил най - полезен за себе си и нашия бизнес. Възможностите за работа, които предоставяме, се отнасят както за хора завършващи образованието си, така и за опитни професионалисти. Сигурни сме, че ще намериш подходящата за теб роля.

Анализи: За да предоставяме знания и прозрение са ни нужни специалисти, които изследват изчерпателно и анализират задълбочено. Аналитичните дейности са в процес на преминаване на трансформации, което прави настоящия момент особено подходящ да се присъединиш към нас и да се въвлечеш в промяната.

Обслужване на клиенти: Знаем, че обслужваме не просто нашите клиентите. Обслужваме и техните клиенти и оказваме влияние върху финансовото благосъстояние на милиони потребители по цял свят.

Информационни технологии: Експириън работи с big data още преди понятието да се появи като такова. Истината е, че малко компании могат да предложат информационни услуги на подобно високо ниво.

Маркетинг: В Експириън съхраняваме демографските данни на повече от 700 милиона хора в 270 милиона домакинства. Нашите маркетингови екипи добавят осезаема стойност и така помагат да насърчаваме клиентите ни в развитие на своя бранд и клиентската база.

Продуктово развитие: Като се започне от инструментите за управление на измамите и се стигне до интегрирани клиентски решения, експертите ни по продуктово развитие откриват, проектират, изграждат и управляват всеки един от стотиците продукти и услуги, които предлагаме.

Продажби и развитие на бизнеса: Професионалистите от „Продажби и развитие на бизнеса“ ни помагат да бъдем лидери сред компаниите, предлагащи глобални информационни услуги. Предоставяме нужните инструменти, за да можеш да развиеш познанията си върху предлаганите от нас решения и да добавяш стойност посредством тясно сътрудничество с клиенти ни.

Финанси: Нашата глобална финансова организация оперира чрез богат набор от финансови позиции, всяка от които предоставя уникална възможност за оказване на влияние върху бизнеса и подобряване на резултатите.

Човешки ресурси: Като част от нашата глобална организация, можеш да допринесеш към стратегията за човешки ресурси на Експириън, за да можем да постигаме отлични бизнес резултати, благодарение на нашите хора.