Experian България и програма EmPower получиха престижно признание на конференцията Tomorrow Redefined 2023

Изпълнителният директор на Experian България Екатерина Недялкова беше част от лекторите на събитието

Tomorrow Redefined е единствената конференция в България, посветена на успешно внедрени практики за непрекъснато усъвършенстване и оперативно съвършенство в бизнеса

Award-receiving

Непрекъснатото усъвършенстване винаги е било част от нашето ДНК и в Experian България сме щастливи да обявим, че усилията на компанията за прилагане и развитие на глобалната ни програма EmPower бяха високо оценени. EmPower спечели награда в категорията „Most comprehensive Continuous Improvement program in Services” на церемонията по награждаване на Tomorrow Redefined 2023.  Събитието е най-мащабната конференция за подобряване на бизнес процеси в региона и се проведе на 19 май 2023 в София.

Нашето представяне впечатли журито на наградите със стратегическия подход на програмата, нейната визия, мисия и цялостен оперативен модел, който дава възможност на нашите служители да мислят креативно, да създават авангардни решения и да развиват своите лидерски умения и опит.

Награждаването беше част от Tomorrow Redefined Conference, която е единствената конференция в България, посветена на успешно внедрени практики за непрекъснато усъвършенстване и оперативно съвършенство в бизнеса.

Изпълнителният директор на Experian България и Lean Six Sigma Master Black Belt - Екатерина Недялкова, получи специална покана да се присъедини към лекторския екип на конференцията в панела Leadership Topics. На събитието тя говори по темата “From the Unknown to CEO - How Operational Excellence Culture Designs Great Leaders” и сподели с публиката своя вдъхновяващ опит с Lean Six Sigma и как непрекъснатото усъвършенстване е променило нейния професионален живот.

Tomorrow Redefined 2023 беше организиране в 3 панела – Leadership, Manufacturing и Service. Международни и местни лектори обхванаха различни теми и тенденции в оперативното съвършенство. Един от основните лектори беше Джеймс Уомак, автор на „Машината, която промени света“ и основател на Lean Enterprise Institute.

Галерия

graph

Кристин Ранкова-Бешкова, ръководител на EmPower

graph

Кристин Ранкова-Бешкова, ръководител на EmPower

graph

Част от екипа на Experian EmPower на конференцията

graph

Екатерина Недялкова, Изпълнителен директор