Credit Insight On-Demand Platform

По-добро разбиране на връзката между риска и цената

Представяме Ви платформата на Experian - Credit Insight On-Demand

Разбирането на риска за съвременните организации се трансформира при комбинацията от увеличаване на количеството и вида на наличните данни, напредъкър в анализа и промяната в поведението на клиентите.

Въпреки това, много организации не разполагат с възможности за изчисления и финансови ресурси, за да могат да подкрепят вътрешно-организационния си анализ и експертиза на данни, заедно с най-иновативния софтуер за вземане на решения.

В резултат на това тези организации са ограничени в способността си едновременно да постигнат ръст на приходите, докато намаляват разходите и загубите си.

Experian се ангажира да помогне на бизнеси от всякакъв размер да подобри точността и скоростта на вземане на решения. В резултат на това ние предоставяме достъп при поискване на по-малко развити организации до същите доказани възможности за вземане на решения, които се използват от водещи финансови институции по целия свят.

Credit Insight On-Demand е лесна за използване рентабилна услуга, която помага на организациите да придобият по-задълбочено разбиране на връзката между риск и цена, като вземат по-бързи и по-точни решения за клиентите без да е необходимо да се разработва и поддържа интегрирана инфраструктура за анализи при вземане на решения.

Предимствата на Credit Insight On-Demand

  • Увеличаването на бързината и точността при вземане на решения помага да се гарантира повишена конкурентоспособност с по-структурирани организации
  • Лесно приложими методи за вземане на решения, отговарящи на Вашите изисквания
  • Достъп до предварително дефинирани модели, оптимизирани за конкретния продукт и пазар
  • Специфичен модел за работа с данни от Централния кредитен регистър
  • Избягват се капиталовите разходи - Experian отговаря за цялата инфраструктура на платформата
  • Без изискване за текуща поддръжка
  • Моделът on-demand гарантира, че нивото на услугата отразява точно вашите нужди, бюджети и налични ресурси
  • Услугите могат да се развиват, за да отразяват променящите се изисквания - лесни ъпгрейди, добавяне на повече услуги или специфични решения, за да отговарят на конкретни нужди
  • Леснодостъпна услуга, подкрепена от бърз процес по внедряване

Нашия подход

 

Нашата CREDIT INSIGHT ON-DEMAND платформа позволява на организациите да разбират по-добре кредитния риск при индивидуалните клиенти и да вземат по-бързи и точни решения. Той комбинира разчитане и разбиране на данните, спазване на правилата за допустимост, прилагане на най-добрите практики при популярни финансови продукти, за да предостави резултати чрез високо рентабилен модел.

По този начин организациите имат възможност да се възползват от бързината, мащаба и иновациите на Experian без да са необходими значителни бюджетни инвестиции.

Услугата отговоря на Вашите нужди за подобрена точност при вземане на решения през целия кредитен цикъл при индивидуални клиенти или малки и средни предприятия.

Discover how you can update your credit application process and protect your business from risk with Credit Insight On-Demand

Как работи

Как работи

Свържете се с нас и открийте как може да помогнем на Вашия бизнес

Advanced Analytics – разберете повече

Credit Insight on Demand

Бързи и точни решения при поискване, през целия кредитен цикъл на клиента

Вземане на решения в несигурни времена с Credit Insights On-Demand

Открийте как да посрещнете предизвикателствата на пазара в момента, да отговорите на очакванията на клиентите в дигиталната действителност и да защитите бизнеса си в същото време.

Web data insights for SMEs

Оптимизиране на нетрадиционни данни за подобряване на вземането на решения за кредитен риск

Интелигентни решения

Използване на разширен анализ за постигане на по-добри резултати на клиентите

Свържете се с нас

Loading...

Записвайки се за маркетингови съобщения на Experian Вие получавате най-новите проучвания, новини, покани за събития и уеб-семинари.

Ще направим всичко възможно да ви изпращаме само съобщения, които считаме за полезни за Вас, Вашата работа и Вашия бизнес. Може да промените предпочитанията си по всяко време.

Вижте нашата Политика за поверителност на личните данни за подробности относно използването и съхранението на вашите лични данни.