Виждаме амбицията в теб

Ние сме повече от big data

Информацията е навсякъде. А анализът и приложението ѝ мотивират всичко, което правим в Експириън. Но далеч не е само това.

Предоставяме информационни услуги на организации и потребители в световен план. Общите ни приходи за годината, приключваща на 31 март 2013 г., възлизат на 873 милиона щатски долари, и показват мащаба на операциите ни. С потфолио от над 700 продукта, нашите служители помагат на организациите да управляват кредитния си риск и да увеличават постъпленията и лоялността на своите клиенти.

Във Великобритания и Ирландия Експириън подкрепя близо 20 000 клиента в широк диапазон от промишлени сектори. Специализираме в множество различни области като финансови услуги, търговия на дребно, пазаруване по интернет, телекомуникации, комунални услуги, медии, застраховки, автомобилна индустрия, свободно време, благотворителност, имоти и публичен сектор. В някои случаи връзките ни с дадени клиенти съществуват от над 25 години и включват предприятия като P&G, Boots, Tesco, eBay, M&S и много други.

Информацията е безгранична.

Нейното набиране, анализиране и приложение мотивират всичко, което правим в Експириън. Когато впрегнем трилионите точки на данни, които ни заобикалят и ни служат за ежедневните ни дейности, значението на тези дейности се засилва и те вече могат да предвиждат и насочват към правилни решения.

  • За физически лица подпомагаме взимането на разумни финансови решения като им даваме възможността да разбират, управляват и защитават кредитните си данни.
  • За предприемачите, желаещи да открият търговски обекти, информацията, която извличаме, ще ни помогне да определим квартала, улицата или дори точния адрес, който ще гарантира максимален поток потенциални клиенти.
  • За маркетинговите специалисти информацията може да помогне при планирането на кампании – например кога да започне рекламата за почивки и какъв подход и канали да се използват, за да се изпревари конкуренцията.
  • За юридическите и физическите лица предоставяме решения, които могат да ги защитят от международни престъпления като измами и кражба на самоличността.
  • За водещите в отрасъла си търговци можем да очертаем тенденции, да прилагаме прогнозно моделиране и да увеличаваме възвращаемостта на инвестициите, посредством специално подготвени за нуждите им резултатни решения.
  • Вярваме, че благосъстоянието на обществото и процъфтяването на бизнеса ни са тясно свързани. Помагаме за създаването на успешен бизнес, даваме власт на потребителите и подобряваме обществените услуги като поемаме тази отговорност.

Search jobs

Намери идеалната позиция за теб и започни кариерата си в Експириън

Кликни по-долу за линк към глобалните ни кариерни страници, за да видим позиции и в други държави

Join our conversation

Последвай ни в социалните медии, за да получаваш актуални новини относно Експириън, а също така и информация за новите възможности при нас.